Advies en Netwerk
 

Helder automatiseringsadvies
ICT-Webdesign levert een zorgvuldig en helder automatiseringsadvies dat gericht is op een maximaal rendement tegen minimale kosten. Wij adviseren u over elke stap in uw automatiseringstraject. Dit kan variŰren van een inventarisatie van uw wensen en eisen betreffende de huidige werkplek tot en met de integratie van software en koppelingen met internetapplicaties.
 
Advies netwerk
Indien u overweegt om meerdere systemen te gaan koppelen, dus wilt gaan werken met een netwerk, dan doet u er verstandig aan om eerst een goed advies in te winnen. Want wat op dit moment voor u toereikend is, kan over 1 a 2 jaar wel niet meer toereikend zijn.
ICT-Webdesign begint ALTIJD eerst met advies. Wij kennen de markt en de technische mogelijkheden en beperkingen, zodat wij vanuit dat oogpunt u ook goed kunnen informeren.
Dit advies omvat bijvoorbeeld zaken als wel of geen draadloze verbindingen, welke snelheid, wat voor server etc. Bent u ge´nteresseerd of wilt u gewoon meer weten?
 
Onze werkwijze
Na een analyse van uw huidige werkomgeving wordt een implementatieplan of vervangingsplan opgesteld.

Het advies wordt gemaakt aan de hand van uw wensen, eisen en budget, maar ook aan de hand van de doelstellingen op lange termijn.

Nadat de opdracht is goedgekeurd gaan wij over tot de uitvoering, een projectmatige ingreep. Dit betekent dat we te werk gaan volgens een stappenplan. Hierbij wordt rekening gehouden met bijv. boekhoudsoftware, backupsysteem, huidige pc's, server, bestanden en internetverbindingen. 

Denken in oplossingen
Technische problemen vragen om gepaste oplossingen. Wij denken klantgericht met een persoonlijke benadering.